Zoeken

top
Sofia Digitale Fotolijst

Digitale fotolijst

Digitale fotolijst met een moderne ultra dun design. U kunt uw favoriete foto's direct van een SD kaart op het beeldscherm laten zien. Het scherm kan zowel staand als liggend worden geplaatst, zodat u portret foto's en landschap foto's mooi kunt laten zien.

Afhankelijk van het model kunt u ook videos en muziek afspelen.


BEKIJKEN

ROOME Light Music

ROOME Lights

Een slimme design lamp, waarmee u licht en muziek bediend door hand gebaren.


BEKIJKEN

ROOME Light Music
Port-Designs-laptoptassen

Laptoptassen

Port Designs Laptop tassen zijn gemaakt voor intensief gebruik en een stylish overkomen. Met slimme tassen en covers voor je tablet en andere hardware ga je altijd met een gerust hart op pad. De tassen zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en ontworpen voor optimaal gebruiksgemak.


BEKIJKEN

ROOME Light Music

Robot Ramenlapper

deze raam Reinigings robot kan uw ramen automatisch schoonmaken. U doet gewoon uw zaken en laat de robot zelf werken.


BEKIJKEN

ROOME Light Music
Sofia Digitale Ffotolijst

Barcode Scanners

Van pen scanners naar mobiele computers en alles er tussenin. Wasp Barcode is al meer dan 20 jaar leider in barcode scanners en biedt een compleet scala aan scanners ontworpen om elke applicatie die u nodig hebt te behandelen.


BEKIJKEN

INNOVU WEBSHOP

- Innovations for You ! -

Bij Innovu vindt u innovatieve nieuwe producten. Van Slimme Design Lampen tot Robot Ramenlappers en van Laptop Tassen tot Barcode scanners. Kijk gerust rond in onze webshop en zie welke nieuwe innovatieve producten u graag zou willen hebben. Als u vragen heeft over onze producten of een nieuw innovatief product zoekt, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U maakt dan kans op een gratis product.