Zoeken

top

Consument

Als consument kunt u binnen 14 dagen besluiten om een product te retourneren en op basis van de wet ‘Koop op Afstand’ volgens het Consumentrecht, de koop annuleren. Om een product te retourneren, moet het product ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Let u er daarbij op dat u alle onderdelen en eventuele handleidingen weer in de verpakking stopt en het product goed verpakt, zodat het ombeschadigd bij ons terugkomt.

U kunt producten terugsturen naar:
Innovu B.V.
Bouwerij 68
1185 XX Amstelveen
t.a.v. Innovu Magazijn

Zorgt u voor voldoende frankering en vraagt u bij de vervoerder om een verzendbewijs, zodat u later kunt aantonen dat u het product daadwerkelijk heeft geretourneerd. Retourzendingen welke niet voldoende zijn gefrankeerd kunnen door ons Magazijn niet worden geaccepteerd en worden met dezelfde vervoerder naar u terug gestuurd.

bedrijf of zakelijke klant

Als bedrijf of zakelijke klant kunt u een product retourneren als het niet werkt of defect is. Vraagt u dan bij ons een z.g.n. RMA nummer aan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vemelding van uw bestelnummer. Wij sturen u dan per omgaande een RMA nummer. Verneldt u dit RMA nummer duidelijk zichtbaar op de omverpakking van uw retourzending. Let u er daarbij op dat u alle onderdelen en eventuele handleidingen weer in de originele verpakking stopt en het product goed omverpakt zodat het ombeschadigd bij ons terugkomt.

U kunt producten terugsturen naar:
Innovu B.V.
Bouwerij 68
1185 XX Amstelveen
t.a.v. Innovu RMA Magazijn

Zorgt u voor voldoende frankering en vraagt u bij de vervoerder om een verzendbewijs, zodat u later kunt aantonen dat u het product daadwerkelijk heeft geretourneerd. Retourzendingen welke niet voldoende zijn gefrankeerd en zonder vermelding van uw RMA nummer kunnen door ons Magazijn niet worden geaccepteerd en worden met dezelfde vervoerder naar u terug gestuurd.

 

SecondNav

Account/ CART