Jessica – WiFi Digitale Fotolijst – 10.1 inch – zwart


Jessica - WiFi digitale fotolijst

Wifi Digitale fotolijst. Stuur foto’s en video’s van je smartphone naar deze Jessica WiFi Digitale Fotolijst

Met de gratis App kun je jouw favoriete foto’s en video’s direct op het beeldscherm van de Jessica WiFi Digitale Fotolijst laten zien, waar je ook bent. Na downloaden van de App op je smartphone, deel je heel gemakkelijk foto’s en video’s  met familie en vrienden, die ook een Jessica WiFi Digitale Fotolijst hebben. Waar in de wereld je ook bent, je herinneringen en mooie beelden kunnen bij thuiskomst al voor je klaar staan of bij anderen meteen te zien zijn, op deze mooie Jessica WiFi Digitale Fotolijst.

€ 98,90 incl. btw

KIJK HIER VOOR MEER INFO

Speel foto’s en video’s af met de meegestuurde teksten.

Met een intern geheugen van 16 GB kun je heel veel foto’s en video’s ontvangen en veel foto’s toevoegen via USB of Micro-SD kaart. De foto’s kunnen ook vanaf een externe Micro-SD kaart of USB Stick worden afgespeeld. Familie en vrienden kunnen ook een leuke tekst of opmerking meesturen met de foto’s en video’s. In de diashow kun je kiezen om deze teksten wel of niet te tonen op het beeldscherm.

Jessica - WiFi digitale fotolijst
 
Jessica - WiFi digitale fotolijst

Bediening via Touch Screen

De bediening is heel eenvoudig en kan net zo als op een smartphone via het aanraakscherm. Deze WiFi Digitale Fotolijst past in elk interieur of professionele omgeving. De tijd, datum en kalender functie kan naar keuze tegelijk met een foto in beeld worden getoond, of een klok kan vol in beeld verschijnen.

Installatie: 1-2-3

Met de installatie handleiding op het beeldscherm kan de Jessica WiFi Digitale Fotolijst snel en eenvoudig in 3 stappen op een WiFi netwerk worden aangesloten. Klaar om foto’s van familie en vrienden te ontvangen, die de App hebben geinstalleerd op hun smartphone.

 

Julia – Digitale Fotolijst – 8 inch – wit


digitale fotolijst julia

Digitale fotolijst met een 8 inch scherm in een slank design.

Dit modern design digitaal fotolijstje is ultra dun met een dikte van slechts 8 mm. U kunt uw favoriete foto’s en videos direct van een SD kaart op het beeldscherm laten zien. Al uw foto’s kunnen in een doorlopende diashow worden getoond.

De bediening is heel eenvoudig en kan comfortabel met een afstandsbediening worden uitgevoerd. Dit digitale fotolijstje past in elk interieur of professionele omgeving. U kunt de tijd en datum functie naar keuze tegelijk met een foto in beeld laten zien of een klok vol in beeld laten verschijnen.

€ 44,95 incl. btw

KIJK HIER VOOR MEER INFO

 


Laptoptassen

Port Designs Laptop tassen zijn gemaakt voor intensief gebruik en een stylish overkomen. De tassen zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en ontworpen voor optimaal gebruiksgemak.

BEKIJKEN

Port Designs - laptoptassen

 


innovu aanbiedingen

Aanbiedingen

De Cardmate Visitekaartjes snijder, barcode scanners, een Smart Lamp of de ergonomische laptop stand. Bekijk de laatste aanbiedingen hier…

BEKIJKEN