Bianca – 10.1 Inch Android Tablet met Docking Station – zwart


 

Werk thuis, op kantoor en onderweg met dit Full HD Innovu Bianca tablet, met een krachtige 64 Bit Octacore CPU en Android OS.

Laad de batterij automatisch op door Bianca in het Docking Station te plaatsen. Het Docking Station heeft 2 Stereo Bluetooth speakers en kan 2 Smartphones of Tablets extra opladen. De Bianca Tablet heeft een super hoge resolutie (1080p) en kan Full HD en 4K video’s afspelen. In de Bianca Tablet kunnen 2 sim kaarten worden geïnstalleerd voor 2 telefoonnummers. Zo kun je bijvoorbeeld één telefoonnummer voor je werk en één voor privé gebruiken.

€ 219,00 incl. btw

KIJK HIER VOOR MEER INFO

 


Jessica – WiFi Digitale Fotolijst – 10.1 inch – zwart


Jessica - WiFi digitale fotolijst

Wifi Digitale fotolijsten. Stuur foto’s en video’s van je smartphone naar deze Jessica WiFi Digitale Fotolijst

Met de gratis App kun je jouw favoriete foto’s en video’s direct op het beeldscherm van de Jessica WiFi Digitale Fotolijst laten zien, waar je ook bent. Na downloaden van de App op je smartphone, deel je heel gemakkelijk foto’s en video’s  met familie en vrienden, die ook een Jessica WiFi Digitale Fotolijst hebben. Waar in de wereld je ook bent, je herinneringen en mooie beelden kunnen bij thuiskomst al voor je klaar staan of bij anderen meteen te zien zijn, op deze mooie Jessica WiFi Digitale Fotolijst.

€ 107,90 incl. btw

KIJK HIER VOOR MEER INFO


Klanten beoordelingen

klanten beoordelingKlanten beoordelingen
Mirjam uit Leiden | 23 november 2020

Ik ben zo blij met mijn nieuwe digitale fotolijst! Precies wat ik zocht, zo handig en makkelijk te bedienen en foto’s te versturen vanaf mijn telefoon. Echt een toppertje.

Jacques uit Kerkrade | 6 oktober 2020 ( beoordeling  9.5/10 )

Ik vind het super dat ze zich aan de afspraak met bezorgen hebben gehouden.

Sylvia uit Beek en donk | 28 september 2020 ( beoordeling  10/10 )

Wij hebben eerst 2 lijstjes besteld en naderhand nog 1 voor familie. Je hebt hem binnen een paar dagen in huis super wij zijn er erg tevreden over.

J uit Barendrecht  | 12 Juli 2020 ( beoordeling  9/10 )

Artikel was goed verpakt en op tijd bezorgd.

 


Laptoptassen

Port Designs Laptop tassen zijn gemaakt voor intensief gebruik en een stylish overkomen. De tassen zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en ontworpen voor optimaal gebruiksgemak.

BEKIJKEN

Port Designs - laptoptassen

 


innovu aanbiedingen

Aanbiedingen

De Cardmate Visitekaartjes snijder, barcode scanners, een Smart Lamp of de ergonomische laptop stand. Bekijk de laatste aanbiedingen hier…

BEKIJKEN