Over Innovu

Innovu is een internet winkel voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe innovatieve producten. Innovu staat voor ‘Innovations for You” m.a.w. wij zoeken voortdurend naar innovaties die uw leven gemakkelijker en aangenamer maken en bieden deze aan tegen innovatieve prijzen.

Aangezien innovaties zich veelal manifesteren in elektronische producten zal het merendeel van onze producten elektronisch van aard zijn. Er zijn echter ook eenvoudige handmatig bedienbare producten welke door prijs en eenvoudig gebruik voor u voordeliger zijn en sneller kunnen werken. Ook deze producten willen wij u niet onthouden.

Onze product managers zijn voortdurend onderweg en over de hele wereld op zoek naar nieuwe Innovu producten Met onze eigen inkoopkantoren in China en Korea hebben wij toegang tot vrijwel alle mogelijke aanbieders van producten.

Als u zelf een interessant product heeft gezien wat u graag zou willen kopen en nog niet bij ons kunt vinden, dan horen wij dat graag zodat wij dat eventueel voor u voor een scherpe prijs kunnen inkopen en u het vervolgens kunt bestellen en wij het vervolgens kunnen opnemen in onze winkel. Ook als u met een groep vrienden of relaties of voor een bedrijf gezamenlijk bepaalde producten wilt inkopen, kunnen wij u daarbij helpen.

Ons product aanbod zal zich dus voortdurend uitbreiden en aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen van de techniek en producten. Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen en producten, sturen wij u graag onze nieuwsbrief. Laat u ons dat dan weten via uw account informatie of via email aan info@innovu.nl.