Garantie

Alle Innovu producten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functie en duurzaamheid. Daarnaast controleren wij ook of de producten voldoen aan alle technische eisen en certificaten van overheidswege of Europesche regelgeving.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel na aankoop ontvangt waarbij dit onverhoopt niet het geval is, horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Als consument moet u ons binnen 14 dagen laten weten of het product niet functioneert of voldoet, zodat wij u zo snel mogelijk een alternatief kunnen bieden door het product te repareren of om te ruilen of het aankoopbedrag te retourneren. Als zakelijke klant vragen wij u een eventuele DOA (Dead on Arrival) te melden zodat wij u een RMA nummer kunnen sturen voor het retourneren van het product. Vervolgens zullen wij u na retour ontvangst van het product laten weten of wij het product kunnen repareren of dat wij u een vervangend product zullen sturen.

Wanneer een artikel gedurende de garantieperiode niet meer naar behoren mocht functioneren, horen wij dat ook graag zo spoedig mogelijk zodat wij u afhankelijk van het product een passende oplossing kunnen bieden door reparatie of vervanging.

Daarnaast gelden voor bepaalde artikelen fabrieksgaranties. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt afgegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie kunt u vinden in de documentatie welke zich bij het product bevindt.

Innovu zal in alle gevallen haar uiterste best doen problemen met geleverde producten zo snel mogelijk op te lossen. Innovu is echter niet aansprakelijk voor schade door misbruik, slijtage, slecht onderhoud, ongeauthoriseerde aanpassingen of aangebrachte veranderingen aan het product, De aansprakelijkheid van Innovu is in het uiterste geval beperkt tot de vervangingswaarde van het product en in geen geval aansprakelijk voor gevolgschade door gebruik van het product in welke toepassing of omgeving dan ook.