levering

Onze vervoerder bezorgt in de regel in Nederland binnen 24 uur nadat de zending bij ons magazijn is opgehaald.

Het kan voorkomen dat in sommige delen van Nederland het een dag langer kan duren. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Is het langer dan 4 werkdagen geleden dat uw bestelling verzonden is en heeft u de bestelling nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op. Als deze periode korter is dan 4 werkdagen, verzoeken wij u vriendelijk om nog even te wachten, aangezien de zending alsnog kan worden afgeleverd.

Ook is het mogelijk dat de bezorger uw bestelling heeft afgeleverd bij uw medebewoners of bij uw buren. In dat geval zal de vervoerder bij u een bericht hebben achtergelaten waar het pakket is afgeleverd. Vraagt u dan op het adres wat in dit bericht staat of daar uw zending is ontvangen.

Als u overdag vaker niet thuis bent, kiest u dan de optie van een ander afleveradres bij het invullen van uw adresgegevens. U kunt bijvoorbeeld het adres waar u werkt invullen, of het adres van uw buren of familie. zodat het pakket zo snel mogelijk op dit afleveradres bezorgd kan worden.