Account

U hoeft geen account aan te maken als u bij Innovu iets wilt kopen.. Als u alleen maar snel iets wilt kopen, dan kan dat. U vult alleen een adres en een email adres in. Hiermee kunnen wij de door u gekochte producten verzenden en u een bevestiging daarvan sturen. Wij bewaren uw gegevens niet, zodat u bij een volgend bezoek helaas weer dezelfde gegevens moet invullen.

Om het u gemakkelijker te maken kunt u een account aanmaken, voor als u weer iets wilt kopen.

Inloggen op uw account.

Om in te loggen op uw account klikt u boven in de hoofd menubalk op ‘Accountgegevens’ . U ziet vervolgens een invulveld waar u uw gegevens kunt invullen om in te loggen op uw account.

Account aanmaken.

Om een account aan te maken, klikt u boven in de hoofd menubalk op ‘Accountgegevens’  U ziet hier de keuze om een account aan te maken. Als u na het invullen op “Registreren” klikt, is uw account aangemaakt en krijgt u via de mail een bevestiging. U kunt nu inloggen als klant en uw adres gegevens invullen of aanpassen, waarbij u een onderscheid kunt maken tussen een factuuradres en een adres waar uw bestelling moet worden afgeleverd. Een aflever-adres kunt u voor elke nieuwe bestelling wijzigen. U kunt nu gemakkelijk uw inkopen doen bij Innovu.